亲身经历, 或者你唔信,但呢个系事实!

5年前,我系番禺168呢个平台交友,找对象,都系真心的找结婚对象,每个加我既人,我都真心同距倾计,了解对方,然而,真心想互相了解的,又有几多个?说一说我印象最深刻三位”对象“。      第一个,约出黎见面,一路上都几好倾,坐系糖水铺吃糖水既时候,我问距:你平时喜欢什么运动?他回:床上运动。。。! 我:。。。 跟住距就讲:不如一阵我地开间房,睇下电视好不好?我说:屋企都有电视睇,使乜开房。 然后我就找个借口走了!!  
      第二个,同我约左7点系某个商场门口等,我提早到了,等到7点15分唔见人,发信息比距,距话黎紧,我又系度等,等到7点45分,我又发信息比距,距又话塞车,又等到8点半,距又话爆胎,我又系度等,一直等到10点。最后我都无等到距,距发条信息黎话第日再约。个时系冻天,我在寒风中等了3个钟,结果我咩都无等到。
      第三个,约左我去银座,本来以为饮小小酒,倾下计而已,点知,距同另一个男既想灌醉我,我系厕所呕左两次了,距仲想灌醉我,距仲跟住我,系厕所门口等我,好似怕我自己走左甘,第二次无跟住黎,我偷偷的走了,好彩门口有的士,我即刻上左车,叫司机快点开车,真系好怕距追住黎捉我!我好惊好惊....... 惊到我成个人都打晒冷震!忍唔住大喊了一场......
     遇到呢个几件事之后,我就再都唔敢系度识人了!所以告戒各位女士,要带眼识人!点解我会遇到甘多呢D人,系呢度真心找对象的人应该不多吧!!
     个人认为还是现实点吧!!有D野唔可以强求,还是随缘吧!!

社区网友回复0条
曼联车仔
2017-11-6 15:56:38 举报 回复
哇,不是吧。你既经历都几牙烟架啵

我是小咪咪
2017-11-6 16:10:41 举报 回复
真的,绝无假!!!  好彩我醒目罗,唔系比人吃左都唔知!!

可怜无人爱c0
2017-11-6 21:05:42 举报 回复
……

Mr_Bad_Man
2017-11-6 21:42:38 举报 回复
楼主应该公布这几个渣男,免得其他女人受罪

Ace_1
2017-11-6 23:24:40 举报 回复
哈,都系老司机,你见识少了

JJ5
2017-11-6 23:24:59 举报 回复
小心

ㄗ贵族ㄨ柏柏
2017-11-7 00:20:10 举报 回复
真系网上果滴系靠5住噶 都系玩玩吓

僤调.1.D
2017-11-7 11:45:50 举报 回复
加油,你一定会稳到好男人嘅~

fangyiui
2017-11-7 11:49:35 举报 回复
甘沙胆,甘样就出来

米米良
2017-11-7 12:03:09 举报 回复
太恐怖了

有点野
2017-11-7 12:49:13 举报 回复
番禺网都是pao友稳食的地方,我也找过几个

有点野
2017-11-7 12:59:30 举报 回复
加我QQ294441534,大家聊聊人生,聊聊理想,聊聊将来吧