注册会员 登录
番禺社区网 返回首页

小俏的个人空间 http://bbs.py168.com/?50533 [收藏] [复制] [RSS]

小俏

最佳活动组织者' GG守护精灵使' 社区功臣' 大夫山自乐队资深成员' 美食勋章' 海贼王迷' 

统计信息

已有 565 人来访过

• 无权查看

现在还没有记录

现在还没有动态

现在还没有日志

现在还没有主题

男人之苦 2014-5-7 19:14
快比你的联系方式比我,我流晒口水了!我依家仲未工阿,阴公
每日记记 2013-10-25 11:52
你好啊,我系个中医贴度,见到你话拖到哮喘性咳嗽,我依家又系甘,医生话系变异型哮喘,4个月都有了,睇左几个医生都未断尾,想问下去边度睇返好的?唔该!
美而 2013-8-2 19:37
小俏: 不是说吸收氨基酸啊,之前不是说很多豉油的质量不行吗?然后就有报道话最简单一个方法系看液态氨基酸的比例来分,其实系米唔一定要食有含量有1.0以上先的都无乜所 ...
买大牌子就没太大问题,多人用,有事起来多人陪你死。。。
美而 2013-7-29 10:56
小俏: 美兒:你唔系鐘意用"金蘭”既?現在不是有說最直接的方法就是看這個液態氨基酸既,我睇過距液態氨基酸先得0.56定0.65啊,,但又話距好靚,而且不便宜,, ...
豉油用大豆做,大豆有氨基酸,如果靠食豉油吸收氨基酸其实不切实际,试想,要饮几多豉油才有10个氨基酸吸收?氨基酸是蛋白质的基本合成体,吃块肉比用饮豉油吸收氨基酸会更快更直接,我推荐金兰,只是单纯以味道作为出发点...
zssyych 2013-3-20 09:43
因爱人陪读原因,我们可从澳大利亚原罐进口奶粉及其他用品等。是从澳洲空运到客户家中(非海运),提供当地超市小票。质量绝对保证!联系杨13710519844或Q1592197127
海绵宝宝系杀手 2013-1-8 13:06
小俏: 宝,你大概几点过黎呢?因为我地公司今日有货要出口,所以可能会乱D,哈,唔好介意,你到时黎到华荟南景园正门,有间烟酒专卖的那条路,直入就得了,一直入到喷水 ...
OK
海绵宝宝系杀手 2013-1-5 14:15
小俏: OK,我睇左你D贴,了解,主要系无到音信,以为有咩事姐,个心唔踏实,星期日,我可能有息休,应该几时看都得,可以就你地时间,主要系夜晚唔好太夜就得了
好的,麻烦您了,星期日一定致电给您。多谢你的理解
海绵宝宝系杀手 2013-1-5 11:40
小俏: 靓,做乜稳极你都稳唔到啊?系米真系出租间屋嘎??真系急死人啊
唔好意思,最多拖到星期日带你去好吗?最近快过年我和男朋友真系好忙,好多人睇屋都无时间带,不好意思,最多星期日一定有时间可以吗?小悄
囡孓 2012-8-21 17:24
113655852这个QQ是你吗?
我心勇痕 2011-12-16 10:25
番禺印刷不干胶标签贴纸和宣传彩页.免费设计.送货上门.价格实惠.交货及时.
D.I.Y艺术工作室 2011-8-15 10:13
你系西丽昵附近住嘛?系咪想稳兼职啊?如果有兴趣就来西丽路新西秀园23幢2梯202了解下喇,我地系做外发手工出去咖!
琉璃 2011-1-13 15:44
   我想要尿片啊,去边度拿啊?L和XL,不过我要5多
俏皮流氓兔 2010-12-9 23:10
小俏: 你好,可以的,你想系市桥边度拿货?
我住富华东架
俏皮流氓兔 2010-12-9 23:09
小俏: 复左你啊,无回应的,甘你如果需要再加我QQ啦,你问的是可以的,好多都现金交易
唔好意思,我唔系成日上PY168所以唔见你留言,我唔知你QQ噢,不如你加我喇113655852
俏皮流氓兔 2010-12-5 20:08
您好,我想同你买NB码绿帮200片呀,可唔可以系市桥自提呀?我无开通知支付宝,能否付现金
crystal1986 2010-11-8 22:54
你仔仲系米食雅培吖?系既话不入要左我果罐啦~我费事浪费吖,放系度~
查看全部

广告服务|争议投诉|手机版| 番禺社区网 ( 粤ICP备11058665号 )  

GMT+8, 2018-10-16 22:46 , Processed in 0.132403 second(s), 25 queries .