注册会员 登录
番禺社区网 返回首页

小小魚的个人空间 http://bbs.py168.com/?621889 [收藏] [复制] [分享] [RSS]

统计信息

已有 681 人来访过

• 无权查看
  • 一场无谓的口水战~ 回复
  • 2013年1月4号,据说系爱你一生一世,但听到噶多数都系要生要死,刀仔插大畀多滴喔~哈~~ ,又或者系:一系你死,一系我翻唔到屋企~~哈~~好搞怪~~  回复
  • 日子一日一日甘过,月又过月,年又过年,点解咁多男仔话要稳好女仔噶,好女仔又系咩定义吖~~~除左翻工就系翻学,然后翻屋企,每日3点一线,放假宅系屋企体电影,训觉,无聊到研究DIY鸡蛋三文治,虚度日子。。 ... 回复
  • 生日1992 年 3 月 1 日
  • 兴趣爱好聽歌

查看全部个人资料

现在还没有动态

新世界日语中、高级课程转让 2012-12-01
        本人报了新世界 番禺 校区的日语中级和高级的课程,因工作繁忙,没时间去上课,中、高级的课1次都没上。   ...
(194)次阅读|(4)个评论

查看更多

你需要登录后才可以留言 登录 | 注册会员

祭奠.那哀伤 2015-8-5 12:07
.....
祭奠.那哀伤 2015-8-4 00:44
89 万顷沙,89513314
88270147 2014-1-25 00:12
QQ 88270147
心已碎了 2014-1-24 18:50
加我QQ2957785339,大家联系一下
何梓浩 2014-1-24 15:33
加我QQ723147633
Weekend-Wong 2014-1-6 11:15
一睇你就知道系鱼仔啦
囝囝Answer 2014-1-5 23:06
小小魚: 呵呵,系咩?5多觉喔多人想识我喔~
呵呵,你唔见你留言版好多留言么!
囝囝Answer 2014-1-4 21:21
哇,好多人想识你哦,07届?点解写92年的?新职人才辈出啊!
happy060618 2013-8-22 15:13
请问你QQ?
happy060618 2013-8-20 14:00
QQ:2713125232
1米75,本科毕业,有稳定工作。
一把伞 2013-5-22 20:25
persie923 2013-3-27 14:22
您好,可以加你QQ联系吗?
-_Xy、s. 2013-1-28 09:08
留名
agoni2012 2013-1-20 12:10
小小魚: 好耐无见~~
你qq几多啊
韩明 2013-1-14 17:04
小小魚:    哇~系大大大师兄喔~失敬失敬~我系07届的。。。
   你不如话大大大大大师兄 ,边D老师教你架,睇下我识唔识?
韩明 2013-1-14 16:12
小小魚: 喔喔~原来真系师兄吖~~你系边届噶?
02届,算唔算大师兄?
查看全部

广告服务|争议投诉|手机版| 番禺社区网 ( 粤ICP备11058665号 )  

GMT+8, 2018-1-23 02:03 , Processed in 0.095156 second(s), 29 queries .