注册会员 登录
番禺社区网 返回首页

一只爱猪的牛的个人空间 http://bbs.py168.com/?71182 [收藏] [复制] [分享] [RSS]

统计信息

已有 196 人来访过

• 无权查看
  • 不懂对待朋友 回复
  • 乜心机都无晒,点解咁小事都唔啱你心意?你究竟想点呢?我真系越来越唔识做人。不如你帮我安排好晒,等我按照你的程序行就可以了。 回复
  • 开头以为帮老婆稳到份她条舒服嘅工 作,点做到辛苦到死下死下咁。家真系唔上唔落,唔知道点算好。见到距做野咁辛苦,真系好心痛。  回复
  • 哎,真系无言以对啊  回复
  • 26号路试,一定要醒醒定定一次过PASS,GOGOGOGO 回复
  • 睇黎多间房,系必须的。  回复
  • 觉得好烦  回复
  • 无钱,好麻烦~ 回复
  • 点解今晚D心情会咁嘅? 回复
  • 今年有3个好友的BB出生,我都想快D啊。可惜~无钱· 回复
  • 斯文败类,原来系咁,我承认我系个好暴躁嘅人,可惜,唔知从几时开始。 回复
  • 我系个唔中意乜都讲出口嘅人,我做,你感受就可以了。现在,却因你而变了,我做任何野之前,都必须讲你知,这样,导致我们之间没有惊喜了,因为,是你要求我必须这样做。你又知道吗? 回复
  • 点解,点解,点解会咁?做人就唔可以胸襟广阔D吗?依个世界唔系只有你自己一个。仲有爱人家人亲人朋友同事。点解要变成这样?我真系唔懂。 回复
  • 究竟当我系乜?  回复
  • 开心又烦 唔开心又烦 好烦 烦死人啦 回复

现在还没有动态

7月7日 晴 2011-07-07
翻到屋企 林住第一时间安装琴晚下载好的游戏 好有冲动去玩 点知道 游戏就安装好 但玩咗阵 就乜冲动都无晒 好闷好无聊。之后一直系度听歌 唔知道有乜好做 但发觉 ...
(247)次阅读|(0)个评论
想说,又不知道该说什么 2011-06-27
只知道好累, 但还未到休息的时候, 或许,冲个凉会好点, 嗯, 就这样决定吧!
(224)次阅读|(0)个评论
2011年3月20日 阴 2011-03-20
晕,用鼠标系度点下点下都唔知道想做乜。难道就系度等紧11点半训教?真系郁闷啊。听日就上班了,唔知会点过呢,好期待。
(259)次阅读|(0)个评论

查看更多

你需要登录后才可以留言 登录 | 注册会员

abccdd 2013-6-20 21:58
趁墟网 - 汇聚全网折扣精品,每天10点开抢,日日有惊喜!趁墟网官网:vptrip.com 【本社区合作伙伴网站宣传】
一只爱猪的牛 2012-4-10 20:49
已经有人发咗比我啦。唔该晒
黄SIR 2012-4-10 18:59
一只爱猪的牛: 你好,请问有无9选3的考试路线,我见在9选3的待考区里面挂有考试路线,但我不太记得怎样走,请问哪里可以找到这个路线图,谢谢。
可以,你加我QQ发比你咯
生炒排骨 2011-7-9 22:37
一只爱猪的牛: ·····
艹!
清香幽远 2010-8-7 23:15
有一种思念让天涯不再遥远,有一种牵挂让朋友不再孤单,有一种永恒让寒夜变得温暖,有一种眷恋就是你我相识在空间 .                 欢迎到我的小店坐客:http://www.haokangtea.com
清香幽远 2010-7-22 07:26
为了健康,你要开心;为了快乐,你要努力。希望你明天会更好! 欢迎到我的小店坐客:http://www.haokangtea.com
feishinai 2010-6-13 09:18
感你老婆一定系猪,你系牛。哈哈
feishinai 2010-6-9 10:38
一只爱猪的牛,个名几Q哦。。
广州电脑维修 2010-5-16 22:49
开心哦
wittyanya 2010-4-5 09:30
查看全部

广告服务|争议投诉|手机版| 番禺社区网 ( 粤ICP备11058665号 )  

GMT+8, 2017-11-21 18:08 , Processed in 0.167660 second(s), 27 queries .