注册会员 登录
番禺社区网 返回首页

番小杰的个人空间 http://bbs.py168.com/?923225 [收藏] [复制] [分享] [RSS]

统计信息

已有 163 人来访过

• 无权查看

现在还没有记录

• 性别保密
  • 生日
  • 学历博士

查看全部个人资料

现在还没有动态

现在还没有日志

你需要登录后才可以留言 登录 | 注册会员

Ivy-ping 2015-8-6 11:05
番小杰: 甘就无必要辣,可必这样呢,如果对方做得好的话,不用说太多好不好方面霖,我觉得系对方给你的安全感不够,搞到你这样,其实讲真,有起事上来,电话系最好的,什 ...
系,佢系未够成熟,经常都系霖住玩,唉。。。或者真系要考虑下
Ivy-ping 2015-8-6 09:25
番小杰 : 就是我作为i一个男人的感觉,如果你系工作,我就无所谓,因为稳吃艰难,但系见到女友不舒服,我就不能淡定了,就算系几夜都好,不舒服就系不舒服,就应该即刻稳 ... 其实佢都算系紧张了,但系真系无你讲得咁紧张,因为佢系打左个电话我无听,就无再打了,然后QQ有留言叫我去睇,系差唔多6点留噶,但系我系8点先复佢噶,所以我都觉得好可笑。我真系唔知想点了,我同佢讲过尼个问题,佢个意思就系人要往好噶方面霖,唔好成日往唔好噶方面霖。我就话如果我有一日真系死左系路上,佢都唔会知。 ...
Ivy-ping 2015-8-6 08:26
我唔知要唔要原谅佢好?琴日一日可能佢上班做野,无稳过我,夜晚见我朋友圈有朋友话我面青晒,好苍白,佢见到就叫我去睇,有打一个电话比我,但系我无听,夜晚就话今天8点同我去睇,我话唔使,我无事,然后佢答左好吧,然后就无后文了,我家唔知点算好!
二少CHEN 2015-7-13 11:10
点加入车友会
查看全部

广告服务|争议投诉|手机版| 番禺社区网 ( 粤ICP备11058665号 )  

GMT+8, 2017-11-18 05:07 , Processed in 0.140929 second(s), 26 queries .