注册会员 登录
番禺社区网 返回首页

1990226的个人空间 http://bbs.py168.com/?91453 [收藏] [复制] [RSS]

统计信息

已有 490 人来访过

• 无权查看
  • 生日1988 年 8 月 15 日
  • 居住地广东 广州
  • 交友目的朋友

查看全部个人资料

现在还没有动态

失礼啊 2009-10-21
今晚自己一个傻佬一个人系西街卖裤,买佐裤之后就霖着睇下有无好嘢啊,点知之手潇洒咁一挥,条裤竟然破袋而出啊,旁边好多靓女及住 ,救命啊,失礼囖。。 ,俾 ...
(478)次阅读|(0)个评论
慢慢咁发现自己,终于都老囖 2009-10-17
出学校两年,用两年时间寻找梦想中既社会,得到既全部都系失望,梦想中同现实有好多无奈,不过我已经失去佐两年时间,唔再傻喇,好好咁为自己打算喇。系度,我 ...
(515)次阅读|(0)个评论
越来越觉得湖南D人好垃圾啊 2009-10-11
广东下面越来越多D捞仔下面,无知点解。我一见到D捞都觉得五舒服啊。好憎果边D人啊。。。
(558)次阅读|(6)个评论

查看更多

雯天雯地 2013-8-25 15:19
1990226: 你知道番电在哪里吗?
坐5号车可以到
雯天雯地 2013-8-25 15:19
1990226: 你知道番电在哪里吗?
坐5号车可以到
meili82.com120 2012-3-23 12:03
这么多美丽女人http://www.meili82.com,你觉得哪个最漂亮?
雯天雯地 2011-1-16 23:23
1990226:    好久不见!
係啊,你几好吗
清香幽远 2010-7-15 13:39
祝愿天下朋友:工作舒心,薪水合心,被窝暖心,朋友知心,爱人同心,一切都顺心,永远都开心,事事都称心!欢迎到我的小店坐客:http://www.haokangtea.com
冯小敏 2010-5-10 16:46
1990226: 系啊,想搵你吹下谁都唔得啊
呵呵。。。
冯小敏 2010-5-8 15:46
1990226: 开甘多游戏,我稳留言版都稳好耐啊
唔系噶。。。
精石奇缘 2010-2-23 20:57
1990226: 好高兴认识你啊。
冯小敏 2009-12-4 10:58
1990226:
雯天雯地 2009-12-3 22:34
1990226: 你仲上紧网啊,五使训啊?
呵呵
冯小敏 2009-11-24 13:31
1990226: 有乜好笑啊?
无啊。。。厄分噶!!!
冯小敏 2009-11-19 18:42
GCM 2009-11-2 10:34
罗完分我就走了
冯小敏 2009-10-31 15:26
yanjin 2009-10-29 13:08
yangerhuan 2009-10-21 08:09
1990226: 靓女。。。。。啊。。。。
oh,no ~~~
查看全部

广告服务|争议投诉|手机版| 番禺社区网 ( 粤ICP备11058665号 )  

GMT+8, 2018-8-19 19:16 , Processed in 0.086353 second(s), 26 queries .