心情日记,写下每日的心情

本贴系用于写日记,希望大家可以写低系学校或屋K所发生既有趣事,开心事等.本贴禁止灌水!

不便之处,敬请原谅.多谢合作!

社区网友回复0条
one2free
2006-8-21 03:18:00 举报 回复

刚过12点无耐,由听日起,我屋K一连五日都得我一个人系屋K啊,我啊妹去翻学军训,我父母去旅游.要五日后D人先翻来啊.

真系好想叫D朋友来陪我啊,叫边个好呢?距地边个得闲呢?都悟直叫边个好啊.

我希望我自己每日都可以开开心心.

JSK6
2006-8-21 15:16:00 举报 回复
今日上班,  还是同平时一样:     闷

one2free
2006-8-21 23:57:00 举报 回复

又过咗一日,时间过得几快啊,今日有日翻去补录,不过有D人自己去稳学校,悟补录.我收到几间学校通知书,不过我悟想去啊

听日我都要好似D人咁努力稳学校啦

one2free
2006-8-22 15:40:00 举报 回复

今日好迟先起身,早餐都无食就食饭啦

我希望我心中既好野会成真啊

菜菜
2006-8-23 00:29:00 举报 回复

乜现在d学生好像HKd甘,要自己稳学校嘎?

今天,稳了个旅游公司的朋友,解决旅游费报销问题!好野,多了几千文用下

8-23

[em02]

蓝紫依
2006-8-24 01:06:00 举报 回复

今天

搞完球赛~决出左季军啦,嘻嘻

梦婆婆
2006-8-24 10:17:00 举报 回复

寻晚同阿爸阿妈细佬出去行街~~!吃M记!超开心~~~~~~~~~~~!

阿妈5知发生咩事突然想扮靓自己.落重本买咗件衫.爸爸都突然出奇的大方.不过我就惨喇!乜收获都无!难得一次宰割的机会!

希望以后我可以有能力买好多靓衫比妈咪啦!

[em12]

三疯KING
2006-8-24 16:20:00 举报 回复
日日心情都好差。怀念学生时代

kenson2008
2006-8-24 19:26:00 举报 回复
以下是引用one2free在2006-8-22 15:40:00的发言:

今日好迟先起身,早餐都无食就食饭啦

我希望我心中既好野会成真啊

心中既好野?系指乜野啊?

kenson2008
2006-8-24 19:27:00 举报 回复
以下是引用梦婆婆在2006-8-24 10:17:00的发言:

寻晚同阿爸阿妈细佬出去行街~~!吃M记!超开心~~~~~~~~~~~!

阿妈5知发生咩事突然想扮靓自己.落重本买咗件衫.爸爸都突然出奇的大方.不过我就惨喇!乜收获都无!难得一次宰割的机会!

希望以后我可以有能力买好多靓衫比妈咪啦!

[em12]

哈哈!尼篇好搞笑!

[em49]

one2free
2006-8-24 21:04:00 举报 回复

楼上,话咗呢张贴悟可以罐水啊

米系呢张帖灌水啊

多谢合作

one2free
2006-8-24 21:07:00 举报 回复

今晚我啊妈同我啊爸就去完旅行翻离啦,一个人系屋K既日子共4日,快结束啦,原来一个人系度悟使成日比人话既感觉都几好架.不过就麻烦D罗,要自己煮饭.

我希望我自己开心快乐每以日!!