心情日记,写下每日的心情

重新
2006-8-24 21:58:00 举报 回复
今日一样好似往常甘要去上班,又热又闷又累.唉!!!!!!!!!!!!!!

one2free
2006-8-25 02:46:00 举报 回复
今日无拉拉比人话啊

三疯KING
2006-8-25 09:43:00 举报 回复
又一天开始,无端端出来一个女人非要来找我。最近真倒霉。我已经绝缘了。不要再靠近我

one2free
2006-8-26 23:26:00 举报 回复

今日,上次视频比人偷影啊张相比人发咗上网,好采张帖后来删咗.我觉得啊个人好变态,未经我同毅就发我张相上网,仲要系偷影先.

今日,同我啊妈闹交,次次闹交距都稳D野离威胁我,另我好反感啊.我希望我啊妈话听日同我去广州呢件事悟会无口齿啦.

希望,听日稳到好的学校!

one2free
2006-8-27 22:10:00 举报 回复

今日去完广州翻离搭车个阵,发先我附近啊个座位啊读有部手机,我谂应该系人地跌咗啦.

于是,我就罗住部手机查通讯录,稳机主朋友D电话,我打咗比距既一个朋友,话比距朋友知,我执到个电话,叫机主联系我罗翻.

跟住,机主就打比我,话距叫距细佬离罗,我等咗10分钟左右,距细佬离到,我就还翻电话比人,跟住距细佬走咗,5分钟后,距细佬转后,比咗封利事我,我话悟使,距就话要既,我啊妈见咁样,就收咗封利事.我地打开离睇,封利事有5蚊0蚊蚊系度.

冰雨◎蓝
2006-8-28 13:15:00 举报 回复

上午都仲好好太阳,稼突然行雷下大雨。

今日的天气就好似我的心情!现在觉得好灰,好暗!心里在落泪!

one2free
2006-8-28 16:06:00 举报 回复

本来听日翻学,但学校啊度打来话9月1号先翻啊

我觉得有D惊啊

冰雨◎蓝
2006-8-29 09:22:00 举报 回复

有咩好惊?应该开心啊!

今日起身,个头有D痛,系公车度训佐20分钟,落车后食个早餐,舒服晒!稼无事咯。不过对住一大堆要做的野,又头痛啦!稼好想训觉啊!

↘酷√鱻↙
2006-8-29 15:45:00 举报 回复
今日的心情就系"闷"

重新
2006-8-29 22:01:00 举报 回复
今日心情只有一个字:累。

三疯KING
2006-8-30 09:52:00 举报 回复

每天都是阴天。心里总在落雨

冰雨◎蓝
2006-8-30 11:27:00 举报 回复

今日一翻到公司就觉得好郁闷,因为一翻到来就比个烦人烦住,日日都要对住距真系惨啊!!!

9点几,台车打唔着火,要推车,点知推佐几百米都推唔着,原来系个防盗开关关佐,开翻就得咯,真系傻X啊!!!

豆腐
2006-8-30 16:26:00 举报 回复

今日天气好好,准备晚上去健身!!

身体好才是真的好!!

公司D老细今日开会,又难得可以偷偷鸡上来灌下水。。。爽阿!

今晚要开始看书了,下个星期就要考试了,4本厚厚的书还没动过,感觉又好象回到了大学,次次都是临考试才看书。