心情日记,写下每日的心情

冰雨◎蓝
2006-9-5 09:52:00 举报 回复

台公司大巴越来越难坐啦,应该话系越坐越辛苦,坐到头又痛颈又痛,唉,都唔知要挨到几时?

呢段时间都唔想做野,都唔知做乜,好似无乜精神甘,又无心机!唉,总之就灰啦!

阿明520
2006-9-25 17:39:00 举报 回复

好想读书............

因为我中专毕业...做野好辛苦!!!

[em09][em09][em09]

冰雨◎蓝
2006-9-28 13:10:00 举报 回复

好灰啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

心情唔好佐成个星期啦!~~~~~~~~~~~~~~~~~

今日重要比经理闹,仲要系无做错比人闹先惨啊嘛!~~~~~~~~~~~~~~~~

中伤我果只死婆正扑街~~~~~~~~~~~~~

唉~~~~~~~~~~~~~~~

冰雨◎蓝
2006-9-28 13:18:00 举报 回复

个鼻隔离又生佐粒好大的暗疮啊,好痛啊!

个鼻下面又生佐几粒好细的疮仔啊,仲痛啊!!!

唉~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

泡泡龙
2006-9-29 09:33:00 举报 回复
今日的心情好复杂,唔开心、心痛、唔舍得混埋一齐,不过始终都要经过呢个阶段架啦,不竟呢次的分开应该系两年前的事,更何况本来四年前我地就唔应该系埋一齐!点都好啦,祝拒地幸福!更希望拒好好对拒![em09][em09][em07][em07][em16][em16][em16][em16]

泡泡龙
2006-9-29 09:47:00 举报 回复

该放开的时候应该要放开啦,其实甘样对双方都有好处!

爱拒就应该放开拒!

“叶的离开,系风的残酷,定系树的不挽留呢?”

[em15][em15]

皇子
2006-10-3 19:42:00 举报 回复
我由细到大都未写过日记[em18][em18][em18]

终点
2006-10-4 02:22:00 举报 回复

泡泡龙
2006-10-5 15:24:00 举报 回复

既然要放开就唔好唔舍得啦,甘样辛苦自己又何必呢?

不过几日真系好唔开心。其实我好想拒今日来见我的,但系拒无,我都无要求到拒禁做,但我知道拒都想的!

无见都好的,无见拒,就唔使自己又唔舍得甘去揽拒,将所有呢D野放系心度啦,永远、永远!希望可以~~~~~~~~~~

冰雨◎蓝
2006-10-5 16:37:00 举报 回复
唉,人生不愉快的事十常八九啦!心情唔好又点呢?又可以点呢?自己承受啦!因为……只能这样!

泡泡龙
2006-10-5 16:39:00 举报 回复
悲、苦、失落?系无奈!

冰雨◎蓝
2006-10-6 11:54:00 举报 回复
唉,无心情写日记啊!

冰雨◎蓝
2006-10-7 15:38:00 举报 回复
原先又话听日唔使上班窝,稼又话要,唉真系惨啊!