番禺社区网

校园论坛
X
楼主: one2free

心情日记,写下每日的心情

<p>我问:点解越系唔可以一生一世的越会深爱?点解明明要放开却又念念不忘呢?</p><p>天使对我讲:放手啦,傻仔,放开一个本来就唔系属于你的人啦,爱一个你唔应该爱的人又何必呢?</p><p>我答:我又何尝唔知道呢?我会舍得咩?每日牵肠挂肚的日子你懂咩?你知道咩?</p><p>天使给我一巴掌,厉声的说: 你甘叫做爱咩?爱的最高境界系要舍得和懂得放开,让她飞吧。</p>

<p>沉晚啉野啉到三点半先训,稼竟然唔觉得眼训窝!</p><p>唉,其实啉甘多做咩啊?</p>

<p>好耐无翻过番中啦~</p><p>发现佐呢个论坛,忽然回忆翻我既高中生活~~</p><p>真系无忧无虑~虽然要面对高考既压力,但可以识到一班朋友~</p><p>而家出佐黎做野,先发现读书其实真系好好架~`</p><p>同学仔你地都要好好珍惜学校生活啦~~</p>[em03]

听到拒同拒男朋友之间的关系有佐进展我应该开心先系啊,点解心情会闷闷不乐呢?唉,真系好矛盾啊。原来男人比女人更易吃醋!

<p>今日要翻工,真系无阴功。</p><p>翻到来得个坐,无聊啊!</p>

<p>原来要爱到最高境界真系好难嘎!</p><p>沉日可以见到拒,本来应该系件好开心的事,但系我逼拒讲拒同拒的野,真系听到我好心痛,呢种痛系重来都未试过嘎!痛到真系无法形容.</p><p>我真系无用,其实都预佐嘎啦,又有咩好喊啊!</p><p>因为真系好唔开心,所以沉晚无食饭,今日中午无食饭,稼个胃好唔舒服.</p><p>拒可以令一个男人戒烟,同时令到另一个男人食烟-------我</p>

<p>原来食烟系会食到成日都无乜胃口架。不过食烟果阵真系可以咩都唔使啉。唉</p><p>其实为乜甘嘟?</p><p>稼好想稳D野去比自己忘记拒果日讲的所有野,因为呢两日个脑里面每时每刻都系啉住拒所讲的,加上我自己想象的,每想一次,个心就痛几次。我啉,我所欠拒的痛,系未来呢几个月来可以一次过还翻晒比拒啦!</p><p></p>

<p>果日拒话:呢次系最后一次。我想见面都系最后一次添,因为越见到拒我就越心痛,越唔舍得拒,但系越见唔到拒又越挂住拒。</p><p>拒话过:唔见我,反而会使拒地之间的感情加深。令我最心痛的事就系系我地对上一次无见面成个月的呢个时期发生的。我真系好心痛将自己最深、心爱的人,拱手让佐比人地。我虽然好心痛,但系又想拒地好。所以,我都系决定,一段时间都唔见拒,毕竟,一个人痛,好过三个人痛苦。</p><p>我真系好珍惜我同拒的每一次架。但系甘又点啊?</p><p>我希望我做得到,希望可以爱拒爱到最高境界!</p><p></p>

<p>唔想翻工啦!好闷啊!</p><p>我要迟职!</p>

泡泡龙失恋啊?定系傻佐啊?

泡泡龙同小龙女的故事可以出书啦!

我的心情点解每天都是沉沉的

眼训+彷徨+不安[em02][em02]