你地有无后悔入咗番中呢?

化学仔
2007-7-2 00:21:06 举报 回复
自己选择嘅路自己负责!

小琳♀
2007-7-2 10:20:09 举报 回复
你地真系好......有好老师::$#$yuyurer:: 难为我都系系番中读,就遇到个5好既班主任......距系新黎嘎...所以....以前既番中人可能未听过距个名啊.......距整到我对成间学校无晒美好回忆::49:: 都唔知点做人班主任的,一D责任都无::49::

缘未为我愿
2007-7-24 19:32:37 举报 回复
有啊~~~~::41::

雪子
2007-8-4 14:00:59 举报 回复
 我考左仲元,但系妈妈说番中离屋企近啊吗?所以就唔读仲元罗!::56:: ::56::

猪仔。猪仔
2007-8-5 07:24:38 举报 回复
点解要后悔啊。我觉得番中成绩可能比仲元差D,但是我地无距地嘎书呆子。

money
2007-8-25 00:55:16 举报 回复
依家的番中系点我就唔清楚嘞,但我系94届初三毕业,以前好憎的班主任都唔知退休未,当时真系好憎拒,但系依家出黎社会工作后,觉得拒当时教我地真系用心良苦,家阵就觉得拒都系为我地好,系社会要面对的野太多。

↘ζεиη♀
2007-10-9 23:53:27 举报 回复
唉```都5知点讲好拉,都算过得去的!::#$5678yy::

pengquanhui
2007-11-11 18:43:03 举报 回复
如果你现在已是大学出来工作几年,你一定会讲你无后悔读番中.只怪当年年少5识世界无珍惜番中的时光

无敌小猪仔
2008-2-11 23:53:46 举报 回复
知头去zy啦~~我当时好似670~

amy-limei
2008-2-17 09:36:08 举报 回复
我是2000年在番禺高中毕业的,我觉得番中的学习氛围几好啊,大家都很热心帮助,如果再给我选多一次,我都会选返番中,不过这次就会更加认真的去学习.

ipg125
2008-2-20 00:25:40 举报 回复
番中既老师唔算负责挂?

annybaby
2008-3-25 20:31:03 举报 回复

绝对没有

我入番中果年是番中唯一一次分数超过仲元的,我们创造了历史

tewlter
2008-3-26 23:24:22 举报 回复
原帖由 annybaby 于 2008-3-25 20:31 发表
我入番中果年是番中唯一一次分数超过仲元的,我们创造了历史

如果按入学成绩计算,番中几次超过仲元的哦。
如果按高考成绩计算就得一次。