不要吝啬,象贤人,留个名吧!

k_kay
2007-6-2 09:12:29 举报 回复
原帖由 neil 于 2007-5-30 19:30 发表
大东。。。97届就读初中。。。初一5 初二5初三5        高中就应该系2000届咯。。。。高一10  高二6 高三6                     

后来去佐禺山重读。。。

家下 ...

::52:: ::52:: 原来喺你,,你吾喺98届咩,低我一界中话自己喺97,作S啦..

DDMing
2007-6-4 02:09:57 举报 回复
97至03都系象贤既学生!
初中系2班既人,高中系5班既人!
::51:: ::51::

k_kay
2007-6-4 19:19:22 举报 回复
::51:: ::51:: ::51::

DDMing
2007-6-5 02:51:56 举报 回复
大东。。。97届就读初中。。。初一5 初二5初三5        高中就应该系2000届咯。。。。高一10  高二6 高三6                     

后来去佐禺山重读。。。

家下 ...

我记得象贤貌似当时既初中部每个年级都系得4个班,点解会走左个5班出嚟既??
唔明!!!!!
:)3 :)3

风之爱
2007-6-6 21:16:34 举报 回复
我96届初一4 初二4初三4::46::

playboyxzx
2007-7-15 09:50:19 举报 回复
原帖由 DDMing 于 2007-6-5 02:51 发表

我记得象贤貌似当时既初中部每个年级都系得4个班,点解会走左个5班出嚟既??
唔明!!!!!

我都记得2000届高高中得8个班既。。点解有10班出现,,我都5明

wonderfun
2007-8-28 01:33:59 举报 回复
原帖由 大宇 于 2006-9-3 17:07 发表
97届~高一四~高二六~高三二~~高三一~呵呵

你话挂条底裤系风扇底,比黄强点名批评个个就识你啦::46::

tomama
2007-8-29 23:10:31 举报 回复
::29::

2007-9-21 19:01:18 举报 回复
原帖由 DDMing 于 2007-6-5 02:51 发表

唔明!!!!!

::51::  你老啦。。。我系大冬瓜 隔离果班添~~~初36~~果時有⑥個班噶~貌似我地果屆之后就無辦初中囖?
::46::  象贤读左⑥年~~同個⑥都幾有緣~
初中叁年 都系⑥班讀....
高中叁年 高一肆,高二叁,高叁⑥
張畢業相系寫04年畢業噶~~
::46:: 我叫包工~~~::46::  得閑飲茶~~個名系我QQ號碼

峰(风)
2007-9-22 19:33:56 举报 回复
我系97届  高一(4)   高二(1)   高三(1)

taotaowewe
2007-10-12 22:12:52 举报 回复
98届 初一四,初二四,初二三,初三四

老细
2007-10-24 15:30:27 举报 回复
01届.04年毕业.高一5.高二3.高三6.老细

老细
2007-10-24 15:33:00 举报 回复

后来去佐禺山重读。。。

家下系广大 ...

叼你大东啊...我地唔系01年先开学的么?高中喔?几时变00年架...