诗 书 宝 地 象 贤 中 学

chiling
2006-9-27 15:33:00 举报 回复
毕业甘耐都无翻过去,突然好想翻去睇下!!!

╃黑咖啡ヾ╃
2006-10-7 22:50:00 举报 回复

毕业后  好多年啦  

未返过去

唔知变成点呢

戒酒@小鹰
2006-10-21 14:37:00 举报 回复
我地以前 毕左业都经常翻去踢波噶~~前门5比入就爬墙入,记得有次D保安上球场赶我地走,我地5肯走,搞到治安队D人都上埋去,,,,,,都好内之前噶事LU~~~~  后来我地就一直都无上过去踢波LU~~~~~~[em02]

pennyming
2006-11-8 17:48:00 举报 回复
懷念以前的生活。。。。。。。校慶想返下去睇下!!!!![em03][em03]

jandylu小云朵
2006-11-21 09:01:00 举报 回复
顶啊~~~~加油[em04]

jandylu小云朵
2006-11-21 09:02:00 举报 回复
衣家靓左好多啦~

戒酒@小鹰
2006-12-4 22:57:00 举报 回复
唉~~~~~~~~~~

戒酒@小鹰
2006-12-4 22:58:00 举报 回复
我地以前 毕左业都经常翻去踢波噶~~前门5比入就爬墙入,记得有次D保安上球场赶我地走,我地5肯走,搞到治安队D人都上埋去,,,,,,都好内之前噶事LU~~~~  后来我地就一直都无上过去踢波LU~~~~~~图片点击可在新窗口打开查看

枫的季节
2006-12-5 09:31:00 举报 回复

象贤,是快乐的圣土,在那里我度过了人生最快乐的读书生涯,让我终生难忘!

感谢象贤,感谢象贤的老师们!

有时间一定常回去看看,或者大家在线的朋友,不分届别,一起相约前往,重温昔日的精彩。

大家意下如何?

[em04]

戒酒@小鹰
2006-12-6 02:30:00 举报 回复
[em02]

lengensan
2007-1-20 19:41:16 举报 回复
有好几次到过沙湾,就是没有去,有一次在校门中经过,还是没有进去,不管现在如何,我扪心自问:我没有在象贤虚度过,我对得起自己,对得起象贤.

乘风
2007-1-30 11:11:37 举报 回复
诗书宝地?我觉得麻麻地祸. 我读果届数埋都唔够二个考到重点本科. 唔知依家系点了. 听讲校长都已经换左. 哎. 以前果个校长都几黑人真. 早就应该退位了.

chenweihuagonga
2007-2-9 15:21:06 举报 回复
我都想反去睇睇啊