求!共!鸣!

细个噶时候,无咩机会钓鱼,或者仲未开始热爱钓鱼… …到大個左,D鱼又比人电晒!!… …

作为钓鱼人,我哋喺咪应该喺时候为左捍卫我哋噶渔获,又或者捍卫我哋留給下一代噶良好生态环境而做D咩呢?!我觉得我哋应该学习香港人,组织下公益性集会,示威!!谴责下天朝噶有关部门… …
尼玛!!

评分

社区网友回复0条
得吾得
2013-10-23 19:35:10 举报 回复
{:81:}{:81:}{:81:}

南飞燕—礼建
2013-10-23 20:00:41 举报 回复
{:72:}{:63:}

童尔春
2013-10-23 22:02:05 举报 回复
灭门啊。鱼子鱼孙都没有了

东风逝
2013-10-23 22:37:42 举报 回复
{:81:}{:81:}

xs132
2013-10-23 23:51:41 举报 回复
这个要顶,该杀的电鱼佬.

samann
2013-10-24 08:09:27 举报 回复
{:81:}{:81:}{:81:}{:81:}{:81:}{:81:}{:81:}{:81:}{:81:}{:81:}{:81:}{:81:}{:81:}{:81:}{:81:}{:81:}{:81:}

kamam
2013-10-24 09:39:00 举报 回复
期望每个电鱼老都比自己噶电鱼机电一次。

kamam
2013-10-24 09:39:06 举报 回复
期望每个电鱼老都比自己噶电鱼机电一次。

美树
2013-10-24 12:05:30 举报 回复
番禺这边水道电鱼很疯狂,这些是哪些单位的管理范围?
这样下去再过几年鱼就灭绝了

美树
2013-10-24 12:05:59 举报 回复

PG家长指引
2013-10-24 12:27:42 举报 回复
野钓群:207721788  欢迎各位爱好者加入.定期活动,费用AA,女性免费

欧浩南
2013-10-24 14:37:44 举报 回复
电鱼工一般是中午、晚上工作咁样电鱼种都冇晒

1234下一页