番禺社区网

番禺户外徒步族
X

[分享] 蛇年尾随手拍

手机APP下载

年廿九了,后日就系农历新年喇!今日系自己今个月嘅最后一个休息日,下昼同阿妈去行花街,顺便揸住部相机周围拍……

好大个泡泡,妹妹仔睇到定晒

好大个泡泡,妹妹仔睇到定晒

小萝莉做走鬼无聊,一味挂住玩手机

小萝莉做走鬼无聊,一味挂住玩手机

靓女,你唔使理我噶,继续做你嘅生意喇

靓女,你唔使理我噶,继续做你嘅生意喇

呢个妹妹仔叫卖好落力,人靓声甜,好评!

呢个妹妹仔叫卖好落力,人靓声甜,好评!

“奥运之星”?即系咩花?

“奥运之星”?即系咩花?

呢三只马仔嘅形象都几趣稚

呢三只马仔嘅形象都几趣稚

番禺花街牌坊

番禺花街牌坊

呢幅画会唔会有人买呢?

呢幅画会唔会有人买呢?

喺英东晨运时见到嘅一幕,唔好怪我……

喺英东晨运时见到嘅一幕,唔好怪我……

呢个阿叔仲专业,可惜我唔舍得落重本买架餐

呢个阿叔仲专业,可惜我唔舍得落重本买架餐

一堆假花

一堆假花

虽然你嘅行为造成道路阻塞,睇在你自力更生嘅份上,我包容你,钱就唔俾了……

虽然你嘅行为造成道路阻塞,睇在你自力更生嘅份上,我包容你,钱就唔俾了……

几靓嘅兰花,不过好贵

几靓嘅兰花,不过好贵

啲水仙好香吖!隔住成米远都闻到

啲水仙好香吖!隔住成米远都闻到

靓女,人哋睇紧你嘅货,你似乎心不在焉?

靓女,人哋睇紧你嘅货,你似乎心不在焉?

黑丝双娇

黑丝双娇

壁挂蝴蝶,阿妈都买咗几只

壁挂蝴蝶,阿妈都买咗几只

扑泡泡系细路仔好中意玩嘅一项活动,想当年……算了

扑泡泡系细路仔好中意玩嘅一项活动,想当年……算了

靓女嘅摊档咁冷清,真系可惜

靓女嘅摊档咁冷清,真系可惜

虽然我想帮衬你哋,不过阿妈叫我快啲走……

虽然我想帮衬你哋,不过阿妈叫我快啲走……

2014番禺潇洒哥,你使唔使噉样望住个女顾客吖?

2014番禺潇洒哥,你使唔使噉样望住个女顾客吖?

又系一堆假花

又系一堆假花

大家都明嘅,唔使咁张扬吖

大家都明嘅,唔使咁张扬吖

想抓拍呢位靓女嘅全相,不过衰咗

想抓拍呢位靓女嘅全相,不过衰咗

一得闲,靓女揸紧时间补妆,形象最重要

一得闲,靓女揸紧时间补妆,形象最重要

社区广告无处不在

社区广告无处不在

天气暖和,福利都多

天气暖和,福利都多

一单小车祸,两部车嘅人都冇事

一单小车祸,两部车嘅人都冇事

番禺鸡公榄,仲有个大声公放紧鸡公福嘅数白榄

番禺鸡公榄,仲有个大声公放紧鸡公福嘅数白榄

喂,你仲做唔做生意噶?

喂,你仲做唔做生意噶?

呢个仁兄乜都唔使做,收入仲丰盛过嗰个卖艺嘅阿叔

呢个仁兄乜都唔使做,收入仲丰盛过嗰个卖艺嘅阿叔

评分

我都见到好多社区网的招牌。。。

第三张图嘅靓女好似伍咏薇……

凌乱,无重点无感觉

放开条女 发表于 2014-2-1 00:49
凌乱,无重点无感觉

讲到明系随手拍,梗系睇到认为拍得过就拍,要有咩重点?

帮顶!

头像被屏蔽

头像被屏蔽

支持一下吧!
2016年全国老板手机号码大全》介绍

2016年全国老板手机号码大全共400万个老板手机号码,全国老板手机号码数据截止更新

日期到2016年4月底。全国老板手机号码数据内容有公司名称、老板姓名、 经营范围、经济

类型、地址、 邮编、手机号码、注册日期、注册资金等等 。是开放的Access数据库格式,

1张光盘。有效率在87%以上。QQ 1768881880  企业网址 http://www.20178888.com/