老公一边发誓请你原谅,一边偷偷还和小三保持关系,你会怎么做

暗里着迷0
2014-7-21 12:09:08 举报 回复
过度期而已,不会长久的

大头虾虾
2014-7-26 18:28:20 举报 回复

Hangover。
2014-7-29 15:08:02 举报 回复
有时候睇也真糸要睇开d,有D小三糸贪污虚荣,有D或者真糸付出感情,谁能够说曾经没有对有女朋友噶男人,或者有老婆噶男人有一种倾慕之心,只糸有D人咁讲5敢做,而有d敢做5敢讲,仲有D敢做敢讲,或者我地可以咁睇,其实小三都糸人,佢都有感情,佢明知道同你老公冇结果,但糸佢都不顾任何人噶反对都想同你老公一起,可能佢真糸爱上咗你老公,但佢心好清楚明白到佢5会想影响你地噶感情,有时候做人难,爱一个人更难。

2014-8-3 20:43:12 举报 回复
为人渣浪费常青春值吗?

悠闲着哩
2014-8-15 23:21:53 举报 回复
发誓请你原谅和还偷偷和小三保持关系(估计他在小三面前发誓次数比在你面前多),且两件亊不冲突

悠闲着哩
2014-8-15 23:26:08 举报 回复
对不起我爱你 发表于 2014-7-17 14:48
高,的确高。。。可吾可以娶你

如要犯贱,倒不如跟老公讲医生要她多吃精,见—次吃他—次,让他小弟连头也抬不起

susie83
2014-8-18 00:15:23 举报 回复
距咁贱,我都可以稳其他男仔啦

魔幻纸屑
2014-8-28 18:33:05 举报 回复
{:8:}

jackydaney
2014-12-11 20:51:27 举报 回复
以上观点全部完全唔赞同,第一,个老公咁样,首先要做既系反省下,点解个老公会咁样。系乜嘢另到距边成咁样,先找到自身你地两个既问题源头,先可以再作下一步既计划,如果动不动就大吵大闹或什么什么的,又或者私下无啦啦去找小三什么什么的,一切未自我反省既情况下所做的,结果只有一个,就系离婚(如果你唔想挽救呢段婚姻的话做也无妨)  如果你系想挽回呢段婚姻既,首先霖下点解会出现呢个状况。系乜嘢原因?到你霖到既时候,我霖。。。。。

卖锐威的小女孩
2014-12-23 16:46:47 举报 回复

海之声天河店
2014-12-29 16:19:34 举报 回复

雨一直落
2015-1-30 09:24:29 举报 回复
罗分走人

lxc7436246
2015-2-6 15:09:52 举报 回复
思晴 发表于 2014-7-15 23:14
支持拒,问下拒同条女做得辛5辛苦,要5要再来一次?老公先会知世上只有老婆系最好~~

高手,