今年徬西会和西社比赛吗?

龙船
2015-6-12 21:42:05 举报 回复
~Tips~ 发表于 2015-6-12 21:37
大顿~ 犹豫 国产机头~~~

系60年代的拖拉机,大顿,家喻户晓的大顿

kakas
2015-6-12 21:58:40 举报 回复
西社虽然5系强队,不过个个扒仔训练都好努力.5使理人点讲,扒好自己只龙船就得了

woaigill
2015-6-12 22:05:17 举报 回复
米其林1881 发表于 2015-6-12 20:53
有边条村输唔知到你大清河输唔起噶??09年输比沙2,10年输比新桥,11年输比傍西,12年输比傍溪,你有边 ...

你甘叻噶话你地去参赛系啦,你米鸠七系度UP甘多你地村有本事就去参赛,到时就吾知系边个输吾起了?????

Mr丶101
2015-6-12 23:01:28 举报 回复
米其林1881 发表于 2015-6-12 20:45
好听D就是去参赛, 其实就是去陪人家扒咯, 一轮游咯,不是包尾算好了

你甘九头,你去扒呀~七头!

通缉令
2015-6-12 23:13:21 举报 回复
龙船 发表于 2015-6-12 21:04
顿哥每两年就请一次教练啦,顿哥加强训练,就变嘉顿

“嘉顿时时食”。有看过电视的兄弟都应该对这个广告有印象

Mr008
2015-6-12 23:13:55 举报 回复
傍西出名国产机头,声大无力。哎,真系失鸠礼阿。

jason118
2015-6-12 23:35:02 举报 回复
领导 发表于 2015-6-12 20:06
最威你地2条毬山系啦。。。。。。。。。。。。。。。五好到年尾吾够人地分得多钱系度屌就得啦

靠村分个D钱嚟认叻你叻极都有限喇,巴鸠闭!今年特别多搞事嘅人,讲到自己好鸠屎咁,食草喇你去,食草个口先唔臭,咁鸠有钱都唔去清清个坑渠口,仲话喺傍西人喔!成只西咁!

zerozhang
2015-6-12 23:36:22 举报 回复
据我所知大顿呢个朵响过罗氏虾喔

﹏深渊丶
2015-6-12 23:43:11 举报 回复
评论讲到西社打遍天下无敌手甘  都唔知系唔系甘犀利

森-KUN
2015-6-12 23:50:48 举报 回复
唔想多讲,我傍西嗝,我支持自己村嗝龙船,你地叫佢大顿好、嘉顿好、国产机头好、割禾青好,边个叫我喺傍西人,呢张贴评论适可而止了。

赤青龙
2015-6-13 01:12:13 举报 回复
{:26:}{:26:}

龙船
2015-6-13 08:38:48 举报 回复
你咁讲,楼主就正七头啦,大顿头

龙船
2015-6-13 08:38:50 举报 回复
你咁讲,楼主就正七头啦,大顿头