黄沙食海鲜~~~

去黄沙水产市场买咗澳洲龙虾,东星斑,黑斑蛙,蟹,再到酒楼加工。果边真系好旺,海鲜酒楼都系凌晨三四点先收市
社区网友回复0条
風一样的自由
2017-6-22 21:51:26 举报 回复

小白吐
2017-6-22 21:59:49 举报 回复

160蚊一斤

Mr_Bad_Man
2017-6-22 22:45:27 举报 回复

風一样的自由
2017-6-22 23:31:02 举报 回复

tiffanymm
2017-6-22 23:35:53 举报 回复
一只龙虾几钱?

新2明月清风
2017-6-23 06:42:01 举报 回复
阿弥陀佛!!!!!有银做D善事好过甘样大吃大喝,尼个世界做善事的会有好报,食只系眼前的口福毛回报,施主吾该你多D善心路边好多需要帮助的人,阿弥陀佛:阿弥陀佛

小白吐
2017-6-23 07:06:50 举报 回复

一只有点小,怕不够吃就要了两只,两只三斤八两

小白吐
2017-6-23 07:13:50 举报 回复

一只大概300吧,具体唔清楚,因为两只一齐称三斤八两

小白吐
2017-6-23 07:17:32 举报 回复
新2明月清风 发表于 2017-6-23 06:42
阿弥陀佛!!!!!有银做D善事好过甘样大吃大喝,尼个世界做善事的会有好报,食只系眼前的口福毛回报,施主 ...

哈哈哈,你点知道我无做善事啊?我花嘅系自己揾嘅钱,辛苦揾来自在食,关你咩事?偶尔食一餐都要上升到道德层面,咁人地去星级酒店开饭果D,咁米罪大恶极?请问你又做咗几多善事?捐咗几多钱啊?我发觉你真系社区最奇葩嘅喷子,没有之一,每次都语出惊人,怪唔之得你肾亏医极都医唔好啦,平时积翻多D口德,做人唔好钻牛角尖,身心放松,该吃吃,该喝喝,身体自然好架啦大叔

大白兔又甘清楚人地噶  详情 回复 发表于 2017-6-24 14:30
个条油仔真是乞人憎啊!  详情 回复 发表于 2017-6-23 08:10
哈哈,淡定!  详情 回复 发表于 2017-6-23 07:34

李大帅
2017-6-23 07:34:54 举报 回复
小白吐 发表于 2017-6-23 07:17
哈哈哈,你点知道我无做善事啊?我花嘅系自己揾嘅钱,辛苦揾来自在食,关你咩事?偶尔食一餐都要上升到道 ...

哈哈,淡定!

小白吐
2017-6-23 07:44:57 举报 回复

嘻嘻,互怼当晨运

幸福的诺言
2017-6-23 08:10:20 举报 回复
小白吐 发表于 2017-6-23 07:17
哈哈哈,你点知道我无做善事啊?我花嘅系自己揾嘅钱,辛苦揾来自在食,关你咩事?偶尔食一餐都要上升到道 ...

个条油仔真是乞人憎啊!

1234下一页