你怎么看?

其实好多男人都口是心非 死吾承认
上星期 同2个朋友宵夜 饮酒 一个就好老实类型A 一个就口花花 嫖赌玩B 当然 我地三个都系已婚男
酒过三巡 个个都头晕晕 眼花花。。。。11点饮到凌晨2点
准备离场。。A 提议 去沐足 呢排好累 就同B一齐坐A噶电动鸡出发。。。。。

(PS:呢排真系好累甘,老婆怀孕 家头细务做埋啦 基本上 6点45分 起床 7点20分开45分钟车30公里去上班,6点落班同样路程 翻来买菜煮饭 最后洗碗 之后就晒衫 搞埋就成10点 休息下 系屋企锻炼下 玩玩哑铃 做做俯卧撑 仰卧起坐 又11点 冲凉训落床12点 )

回顾宵夜进程

开着电动鸡出发 转左一圈 我都唔觉 呢一带有沐足 然后A就话:咦 点解无左噶。。。。。讲下讲下 B就话:死你 甘野 嗨都无得叼咯 【重点来了】 A:系米去叼嗨 我带你地去 ME:......... B:就话 米去睇睇先 问我点 距地吾知我老婆有左 ME:呢排好累 无晒力 我系楼下等你地(按道理 嫖都系速战速决噶拉) 跟住 A翻出手机 系微信到选女 3人电动鸡 终于来到目的地 来到点知A选噶女系到服务紧 跟住距就 无兴趣了 米唯有取消行动 各自归家咯

A 平时都几老实噶 虽然我知距都系几喊湿噶 前段时间先话介绍条女比我 话比我XO 我就问距助过么 死都唔忍 话无
知目的地 知价钱 知有咩服务 距话无去过 今晚第一次想去 我真系吾多信咯

B 就吾使讲啦 嫖 赌 炮友咩都齐 个死仔同炮友开房都要发我地微信群到晒

——————————————————————————————————————————————————————————
其实 男人系老婆怀孕呢段时间 100个人中 有几多人系忍得到 无偷食噶?

人人都有自己噶生活权利 各有各的观点 各抒己见 愤青绕道 谢谢
yingjin
感觉你在出卖朋友,当你是朋友才会带你出去玩。 男人又不是圣人,就算是偶尔出去玩都是正常

社区网友回复21条
crazyMK
yingjin 发表于 2018-9-19 17:17
感觉你在出卖朋友,当你是朋友才会带你出去玩。 男人又不是圣人,就算是偶尔出去玩都是正常
搞笑了

王小柒

王小柒

王小柒

禾舀草亻二
我会忍住,忍不住,那就是心有问题!因为忍”无“心”了

ΨJunΣior
咁多字睇到頭暈啦,男人天生like搞野架啦

crazyMK
ΨJunΣior 发表于 2019-6-28 23:02
咁多字睇到頭暈啦,男人天生like搞野架啦
哈哈。。。。