我的戈吧葛吧葛啦吧爬爬公主,你系边

我找女友
昵称:: 孤独独孤嘟咕噜嘟噜将军
年龄:: 29
星座: 狮子座
学历:: 大专
所在地:: 屎桥
从事工作: IT
QQ:: 648747819
联系电话: 15915780523
其他说明: -
单左都有一年啦,睇见周围D朋友拍拖既拍拖,结婚既结婚,再加上屋企人催命符甘催~{:mocs_37:}霖霖下都系时候稳翻个了。每日都系两点一线既生活,乏味到呕!本人圈子比较小,乸埋得果几兜友,根本无乜机会识倒女仔。叫班朋友介绍下,又收收埋埋毒食到死。{:mocs_26:}身边D异性朋友又唔信我系单身,叼~唔通系我靓仔得制,哈哈,开下玩笑。介绍下自己先,本人普通打工仔一枚,唔烟唔酒少蒲,身高1.71.无车无楼无番狗得个烂鬼本地户口,个样就应该带得出街呱性格比较随和,开朗,讲野比较风趣幽默,无脾气。典型既重色轻友,为女死为女亡既类型。我对另一半无乜特别要求,毕竟自己又唔系几优秀既人,只想稳个好女仔愿意一齐努力,一齐奋斗,共同创造属于我地既野,我觉得甘样既感情先黎得坚定,有意义!如果你系以结婚为目的既,又对我有兴趣既就加Q:648747819啦。仲有一点,毕竟我系黎稳女朋友的,目标好明确。所以我希望系Q度彼此简单了解过后都啱feel既话可以出黎饮下野,食下饭,吹下水。果d吊高黎卖又唔嗲唔吊既女仔就免了。最后希望自己快D结束单身,身边可以多个可以牵挂既人啦!{:mocs_50:}
社区网友回复0条
2018-12-31 11:04:34 举报 回复
{:mocs_65:}

爱神之箭123
2019-1-1 08:57:21 举报 回复
肥妹岩吗?

2019-1-1 09:23:46 举报 回复

q848abccom
2019-1-2 10:37:13 举报 回复
加油!

2019-1-3 11:22:57 举报 回复
{:mocs_48:}