老公嫖娼~你知道后会怎样做?

邓邓
2009-5-23 15:57:30 举报 回复
巨出得去玩都预左吾要个家个啦,仲使讲乜野呢

瞳本露露
2009-5-23 18:46:27 举报 回复
[quote]原帖由 邓邓 于 2009-5-23 15:57 发表
巨出得去玩都预左吾要个家个啦,仲使讲乜野呢 [/quote]

唔咪波,有D男人出去玩女唔代表距唔爱屋企唧老婆,因为距地心中有数益分得好清楚咩女人只系玩吓咩女人唔可以呒左.男人容易冲动,遮系钟意一时唧刺激过后就会恢复正常.

淩晨の撞車黨
2009-5-24 22:51:52 举报 回复
嫖完记得洗手*pi*12_126re

CECH
2009-5-26 11:56:31 举报 回复
::::676754::: ,男人嫖娼的原因有好多,可能系工作原因,需要陪客人,可能系女人原因,不能满足男人的需要,可能是男人自己好色的原因,需要不同的新鲜感,记住,一只手系拍吾响嘎,

邓丽
2009-5-31 18:00:26 举报 回复
现在的男男女女好象狗公一样.到处交配.

小逸
2009-6-1 00:48:19 举报 回复
同意楼上讲法,情义千斤难敌胸脯四两,好心寒。

bb510910
2009-6-2 15:22:00 举报 回复
男人不能忍受的,为什么要求女人忍受?
再说,
都已经闹开了
还想得到原谅?
想得美!

劲少
2009-6-2 16:45:03 举报 回复
离婚 会对孩子有影响

鲨鱼仔
2009-6-2 19:43:21 举报 回复
不能接受。但不会离婚。
吾好染晒D性病反黎传染自己最关键。
如果系甘,叫距死距啦,好似前世未见过女人甘,最讨厌D男人搞风搞雨架啦。
话乜工作压力大,话乜需要,话老婆俾吾到距,通通借口。
如果俾我知我老公做左对吾住我噶野,我一定还反俾距噶,如果吾系我心理会吾平衡

笑笑傻
2009-6-2 22:04:11 举报 回复
我看不起嫖娼的人,明知那些女人脏得要命,还要去找她们,真是自作孽!一个会去嫖娼的男人肯定也是无用的人,要来何用!

甜甜的
2009-6-3 00:03:35 举报 回复
人地话个个男人都会去滚既,5知系5系真既呢

敏一敏
2009-6-3 06:29:26 举报 回复
去滚仲要当场断正,平时都唔知去几时未断正的,肯定离婚好嘀,无眼睇啰

yangerhuan
2009-6-3 10:31:55 举报 回复
我会以其人之道还治其人之身。。。

等他自己都尝试下被人背叛的感觉~~~~